Over ons


Istvan Photography:

Een treffendere naam is er niet, want Istvan (Lambriex, 1976) is wie ik ben en fotograferen is wat ik doe. Fotografie mag je gerust mijn passie noemen. Hobbymatig sinds ik een fototoestel kon vasthouden, gediplomeerd vakfotograaf sinds juni 2014.

Omdat je niet overal even goed in kunt zijn, heb ik mijn werkgebieden toegespitst op de volgende onderwerpen: huwelijk, productfotografie, en portretfotografie. Hiermee niet zeggende dat ik een creatieve uitstap niet als een uitdaging en leermoment zie!

Mijn werkwijze laat zich het beste omschrijven als ‘onopvallend’. Hiermee bedoel ik uiteraard niet dat mijn werk van lage kwaliteit is, maar dat ik tijdens een fotoshoot ‘onopvallend aanwezig’ ben. Mijns inziens dient een fotograaf te werk te gaan als een kameleon. Opgaan in de omgeving dus, op de voorgrond staan als het moment suprême op de gevoelige plaat moet worden vastgelegd, maar op de achtergrond bewegen als de situatie hier om vraagt.
Luisteren naar de wens van de opdrachtgever, en hier naar handelen, dat is mijn devies. Daarom ook dat ik het belangrijk vind om alvorens aan de slag te gaan een informerend gesprek te hebben.

Mijn werkgebied is met name Zuid-Limburg. Opdrachten buiten deze regio zijn bespreekbaar. Wilt u (vrijblijvend) kennismaken? Meer werk zien? Of heeft u een andere vraag?
Vul dan a.u.b. het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met u op.
Share our website